About

Sweden Models Agency has helped clients exceed by providing top quality models since 1970.

Our Story

Sweden Models är en av Skandinaviens äldsta modellagenturer och grundades 1970 av dåvarande ägaren, Inger Malmroos. Vår huvudsakliga uppgift är och har alltid varit att ta fram nya fotomodeller och hjälpa dem med en internationell lansering och att kunna tillgodose kundernas behov av modeller. För att lyckas som modell måste du ha en bra agentur bakom dig. Sweden Models är ett bra val då vi har funnits länge och har lång erfarenhet och ett mycket stort kontaktnät i hela världen.

Vi representerar flera olika typer av modeller från professionella modeller, som har hela världen som sin arbetsplats, till barn och reklammodeller som framför allt arbetar i Sverige.

Som modellagentur är vår styrka att hjälpa våra kunder hitta rätt person att representera deras varumärke eller produkt. Sweden Models kan även gå steget längre för våra kunder. Genom online castings, sociala medier, webbTV och events kan vi se till att kunden inte bara får rätt person till modelljobbet utan samtidigt skapar ett intresse för varumärket eller produkten.

Our Services

General

Styrkan i Sweden Models varumärke har gett oss möjlighet att utöka vår verksamhet inom nya områden som media, marknadsföring och speciella evenemang.

Våra evenemang är strategiska och håller fokus på kundernas mål och agenda. I nära samarbete med olika partners inom reklam, webb, media och våra sponsorer skapar vi event och modelltävlingar som kan marknadsföras via annonsering, sociala medier, mailutskick, event marketing och PR. Varje event och/eller modelltävling skapas för att ge en unik och minnesvärd upplevelse för målgruppen och deltagande varumärken.

Castings

Vi ordnar modellcastings för kunder både med egna och andras agenturers modeller. Vi castar både online och offline, håller öppen casting och streetcastar. Våra internationella kontakter ger oss möjlighet att söka efter modeller samtidigt i alla stora modestäder som Paris, Milano, London och New York.

Photo Productions
Show Productions

Vi kan ansvara för din visning från idé till genomförande med samtidig webbtv-produktion som visar hela eventet, även livesändning. Vi bokar koreografer, ljud/ljus, stylister, lokaler och självklart alla modellerna.

Event Personnel

Snygga representativa modeller som kan agera som värdinnor till din mässa, showroom eller annat seriöst evenemang.

Other

Kontakta oss för mer information om och vad vi skulle kunna göra för ert företag eller varumärke.

Our Team